Klantenservice

Heeft u een vraag?

Wij geven graag antwoord op al je vragen, opmerkingen en klachten. Heb je vragen over onze website, producten in de webwinkel of Credit-card-vergelijken.nl zelf? Neem dan contact op met ons via het onderstaande contactformulier, of bel naar: 0165555963.
                      .
De klantenservice is tussen 9.00 en 17.00 bereikbaar. Is uw vraag nog niet beantwoord? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

  Wij helpen u graag!

  Credit-card-vergelijken.nl is een dynamisch jong bedrijf en werkt 100% onafhankelijk. We vergelijken alle aanbieders op dezelfde objectieve wijze. Dagelijks zoeken we de beste en voordeligste acties zodat onze klanten nog meer kunnen besparen.

  De getoonde prijzen die worden getoond tijdens een vergelijking en/of offerte aanvraag komen direct van de leveranciers, en dus altijd 100% actueel. Doordat wij geen eigen prijzen hanteren, maar je doorsturen naar de leverancier met de voordeligste aanbieding, profiteer je als klant van een maximaal voordeel.

  Ons moto is ‘Wie slim denkt, kiest Creditcard vergelijken.nl‘. Geen dure kantoren en honderden mensen in dienst, maar een online webwinkel met als doel: maximaal voordeel leveren aan onze klanten door dagelijks de beste en voordeligste aanbiedingen te leveren.
  Op Creditcard vergelijken.nl vergelijk je producten en prijzen, plaats je een bestelling en rond je deze af. Je doet altijd zaken met de leverancier die uw bestelling levert. Onze service is: het makkelijker maken om de beste & voordeligste aanbieding te vinden.

  Creditcard aanvragen is sociaal opgericht en we zijn dan ook sponsor van de bekende stichting CliniClowns. Voor onze klanten betekent dat van elke verkoop, wij een vast bedrag overmaken ter ondersteuning van de stichting CliniClowns. Op die manier willen wij andere mensen helpen en met name zieke kinderen.
  Geef meer dan een lach! Van elk verkocht product via Creditcard aanvragen maken we 1,00 euro over naar de stichting CliniClowns. Onze klanten & bezoekers kunnen ook rechtstreeks hun steun geven aan de stichting CliniClowns.

  Contact Informatie

  Amethistdijk 167 4706 AW Roosendaal

  Phone: 0165555963

  Web: Creditcard vergelijken