Veelgestelde Vragen

Heb je een vraag over een van onze diensten? Bekijk dan hieronder de veelgestelde vragen.
Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact per mail met ons op.

Wie is Credit-card-vergelijken.nl?
Credit-card-vergelijken.nl is een dynamisch jong bedrijf en werkt 100% onafhankelijk. We vergelijken alle aanbieders op dezelfde objectieve wijze. Dagelijks zoeken we de beste en voordeligste acties zodat onze klanten nog meer kunnen besparen.

De getoonde prijzen die worden getoond tijdens een vergelijking en/of offerte aanvraag komen direct van de creditcard uitgever site, en dus altijd 100% actueel. Doordat wij geen eigen prijzen hanteren, maar je doorsturen naar de andere creditcard site met de voordeligste aanbieding, profiteer je als klant van een maximaal voordeel.

Wat is het doel van Credit-card-vergelijken.nl?
Ons moto is ‘Wie slim denkt, kiest Credit-card-vergelijken.nl‘. Geen dure kantoren en honderden mensen in dienst, maar een online webwinkel met als doel: maximaal voordeel en keuze leveren aan onze klanten door dagelijks de beste en voordeligste aanbiedingen te leveren.

Op Credit-card-vergelijken.nl vergelijk je creditcards, producten en prijzen, plaats je een bestelling en rond je deze af. Je doet altijd zaken met de creditcard uitgever die uw bestelling levert. Onze service is: het makkelijker maken om de beste & voordeligste aanbieding te vinden.

Wat verdienen wij aan een vergelijking? We hebben contracten met de meest bekende creditcards uitgevers en bedrijven in Nederland en Belgie. Per gebracht contract en verkocht product ontvangen wij een kleine vergoeding. Door de lage vergoeding kunnen we de voordeligste prijzen aanbieden aan onze klanten komen en profiteert de klant maximaal.

Welke producten bieden wij aan?
Op dit moment bieden we vergelijking van alle creditcards van Nederland.

Credit-card-vergelijken.nl steunt goede doelen!
Credit-card-vergelijken.nl is sociaal opgericht en we zijn dan ook sponsor van de bekende stichting CliniClowns. Voor onze klanten betekent dat van elke verkoop, wij een vast bedrag overmaken ter ondersteuning van de stichting CliniClowns. Op die manier willen wij andere mensen helpen en met name zieke kinderen.
Geef meer dan een lach! Van elk verkocht product via Credit-card-vergelijken.nl maken we 1,00 euro over naar de stichting CliniClowns. Onze klanten & bezoekers kunnen ook rechtstreeks hun steun geven aan de stichting CliniClowns.

Is vergelijken via Credit-card-vergelijken.nl gratis?
Ja! Alle vergelijkingen op onze site zijn geheel kosteloos en zonder verplichten. Dat geldt ook om een offerte aan te vragen.

Voor alle uw vragen over creditcards vergelijken of aanbiedingen neemt u contact met ons op.

Afkoeling periode
“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@Credit-card-vergelijken.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.”

Terugbetaling binnen 14 dagen
Heeft de klant je laten weten dat hij zijn aankopen wilt retourneren dan heb jij als web winkelier 14 dagen de tijd om het aankoopbedrag terug te storten. Deze termijn is sinds 13 juni 2014 verplicht voor alle webwinkels. Deze 14 dagen termijn gaat in op de dag dat de klant heeft aangegeven te willen retourneren, dus niet de dag dat u het product terug ontvangt. Wel mag u met terugbetaling wachten tot het product daadwerkelijk bij u terug is.

Credit-card-vergelijken.nl is een dynamisch jong bedrijf en werkt 100% onafhankelijk. We vergelijken alle aanbieders op dezelfde objectieve wijze. Dagelijks zoeken we de beste en voordeligste acties zodat onze klanten nog meer kunnen besparen.

De getoonde prijzen die worden getoond tijdens een vergelijking en/of offerte aanvraag komen direct van de aanbieder site, en dus altijd 100% actueel. Doordat wij geen eigen prijzen hanteren, maar je doorsturen naar de andere site met de voordeligste aanbieding, profiteer je als klant van een maximaal voordeel.